Sayfalar

21 Nisan 2012 Cumartesi

İnternetten nasIl zengin olurum

İnternetten zengin olmak denilince çok farklı yollar gelebilir aklınıza. Dev bir web sitesi kurup reklamlardan para kazanmak ya da dev alış veriş siteleri kurup ürün satışından para kazanmak gibi. Bunlar çok çok çok para kazandırır sahiplerine, bunların dışında da internetten bolca para kazanan insanlar var.


Gel gelelim nasıl zengin olurum sorusuna, yani internetten nasıl zengin olurum sorusunu cevaplayalım.!

Eğer biraz birikiminiz varsa, internette bu günlerde oldukça moda olan fırsat sitelerinden kurabilirsiniz. Yani olay aslında şu şekilde gelişmektedir.

Gidersiniz toptan ucuza ürün alırsınz, öyle peynir ekmek gibi gidecek cinsinden, hem ucuz hem de az da olsa kaliteli şeyler alırsınız, daha sonra bunu kurdurmuş olduğunuz web sitesinde insanlara pazarlarsınız. 3 e alıyorsanız 5 e satarsınız.

Bu şekilde işleri büyütür ve nasıl zengin olunur sorusuna kendinizce çok güzel bir cevap vermiş olursunuz. Benim bu şekilde bir çok tanıdığım insan var. Hatta zamanında birlikte çalıştığım insanlar bile var.


İnternet dediğimiz obje, olay, teknoloji her neyse, o kadar değerli ve kullanmasını bilene o kadar faydalı bir buluş ki, bunu ben burada ne kadar anlatmaya çalışsam da anlamazsınız, kendiniz bizzat bir şekilde uygulayıp görmeniz gerekmektedir. İnternetten zengin olmak bir anda mümkün olabilir. Bir anda bu şansı elde edebilirsiniz, dediğim gibi önemli olan tek nokta, işe doğru yöntemle başlamak olacaktır. Bunu yapabilirseniz gerisi de otomatik olarak gelecektir.

Bu işin riskleri vardır, her işte olduğu gibi. Türkiyede maalesef sanırım memurluk dışında hiç bir işin garantisi ve yoktur. Çok çok yüksek maaşla bir yerlerde çalışıyor olsanız belki ama, bu gidişle, bu ekonomik dengesizlikle oldukça zor gibi görünüyor.


Yakın gelecekte ben şahsen gazete ve dergilerin tamamen olmasa da kısmen ortadan kalkacağını düşünüyorum. Bunların yerini tabi internet dediğimiz olay alacaktır. Bildiğiniz üzere herkes internete hızlı bir şekilde geçip yapmaktadır. Çünkü bazıları bizler gibi örneğin, gelecek zenginlerinin hemen hemen hepsinin internetten çıkacağını biliyor, biliyoruz. Zamanımızın çoğunu bilgisayar başında yani internette geçiriyoruz. Bu eskiden radyo başında, daha sonra tv ve şimdide internet olmaya başladı. Gelecek ne gösteri bilemeyiz ama yakın gelecekte bu böyle olacak buna adım gibi eminim..

1. İnternetten zengin olmaya başlamak için, yapacağınız iş modelini ve sektörü seçin,
2. Bu işi ve sektörü çok iyi şekilde araştırın ve en iyileri ile çalışmaya onlardan destek alarak bu işe girmeye çalışın. (Size yardım edeceklerdir.)
3. Yavaş yavaş işe başlayın ve internetin gücünü kendi gözlerini ile görün!!!!

Umarım size burada işinize yarayacak bilgiler vermişimdir. Tekrar görüşmek ümidi ile..!